Csapatépítés a vasi kollégákkal

A horgász szövetség győri ügyviteli csapata Vas vármegyébe látogatott, hogy szakmai és csapatépítő tréningen vegyen részt Vaskeresztesen a vasi kollégákkal.

A nap folyamán először az ottani szövetség munkájával ismerkedhettünk meg. A program rövid köszöntőkkel és technikai információkkal indult, majd Puskás Norbert, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetség ügyvezető elnöke tartott egy előadást „Horgászbottal a Vasi vizeken” címmel, amely során bemutatta a házigazda szervezet tevékenységét, valamint az elmúlt évek eredményeit és nehézségeit. Az előadás után a kollégák megoszthatták egymással tapasztalataikat és feltehették kérdéseiket. A délelőtti program további szakmai előadásokkal folytatódott. Polgárné Németh Judit számviteli ügyintéző a horgászjegy értékesítő programot mutatta be, míg Tóth Milán információs és szervezési előadó a tagegyesületekkel történő elszámolás és számlázás rendszerét ismertette.

Ezután a vasi kollégák szervezésében játékos csapatépítésre került sor. Az izgalmas versenyeket 2:1-re végül a házigazdák nyerték, amihez ezúton is gratulálunk! A program zárásaként egy kis séta folyamán megnéztük Vaskeresztest, a múlt héten még a helybéli házakat fenyegető, komoly áradást produkáló Pinka patakot (már kissé megszelídülve). Köszönet a vasi szövetségnek a csodálatos vendéglátásért, a tartalmas szakmai és kísérőprogramokért! A két szövetségnek nagyszerű lehetőséget jelentett ez az alkalom a kapcsolat erősítésére! Reméljük, hogy rövidesen Győrben vendégül láthatjuk mi is a vasi kollégákat! Külön köszönet Puskás Norbertnek a nagyon lelkes szervezését!

Kedvelt bejegyzések