Felszabadultak helyek a tanyaházban

A szövetség ásványrárói tanyaházában július 15-19. közt ( 4 éjszaka ) szabadultak fel helyek (16-20 hely). Emellett augusztus 18-31. között szintén vannak még szabad helyek. Ezekkel kapcsolatban pontos tájékoztatás kapható a szövetség győri irodájában (Bajcsy-Zsilinszky u. 13.) és ugyanott telefonon a 96/524-988-as számon.

A létesítmény a Szigetköz szívében, Ásványrárón, a vízparttól mintegy száz méterre található. A tanyához csónakkikötő és ladikok is tartoznak.

A létesítmény helye: Ásványráró községben (Petőfi u. 45. sz. alatt), a védett oldalon az 5. számú gátőrház mellett Győrtől 18 km-re.

Megközelíthető: gépkocsival Győrből a 15. számú Győr – Hédervár – Mosonmagyaróvár közúton. Autóbusz Győrből a vidéki autóbusz pályaudvarról óránként indul, megálló a község temploma mellett.

Étkezési lehetőség: a község vendéglátóhelyeiben.

Felszereltség: A tanyaház udvarán, a konyhában fafűtéses tűzhely plusz 2 darab gáztűzhely és gázrezsó áll rendelkezésre főzés, ételmelegítés céljából. A főzéshez és étkezéshez szükséges edények, tányérok, evőeszközök szükség szerint rendelkezésre állnak. Szintenként hűtőszekrények vannak, a társalgóban pedig színes televízió. Étkezéshez külön ebédlő áll rendelkezésre.

Tisztálkodási lehetőség: a tanyaházban hideg-melegvizes mosdó és zuhanyozó.

A horgásztanya kiváló pihenőhely horgászoknak családdal, rokonokkal és barátokkal együtt is. A helyet nyugodt szívvel ajánljuk bármilyen más összejövetelre, céges rendezvényekre vagy egyáltalán pihenésre.

Kedvelt bejegyzések