Győri siker a horgászutánpótlásban

A Magyar Országos Horgász Szövetség több kategóriában elismeréssel jutalmazta a magyar horgászsport tehetségeit. Az utánpótlás kategóriában a győri Ifj. Hamar Ferenc érdemelte ki az Év Sportolója díjat.

20180215_154914

Az elismerésről Ifj. Hamar Ferenc elmondta: a FEHOVÁN, egy gála keretében vehettem át a számomra nagyon megtisztelő díjat a napokban. Sikerhez mindenképpen kellett az Írországban megrendezett horgász világbajnokságon U25-ös kategóriában, egyéniben elért negyedik hely, illetve a Győr-Moson-Sopron megyében, a Szivárgó csatornán U24-es korcsoportban kiharcolt utánpótlás országos bajnoki cím. A most megkapott Év Sportolója elismerés tovább ösztönöz arra, hogy a megmérettetéseken még jobb eredményt érjek el. 2018-ban fontos verseny lesz a Kaposvár melletti Bogyiszlón megrendezésre kerülő utánpótlás horgász bajnokság, itt fő célom, hogy válogatott kerettagságomat megőrizzem. Ez felvezető versenye az Olaszországi utánpótlás világbajnokságnak, itt ugyancsak szép eredménnyel szeretném öregbíteni Győr és Győr-Moson-Sopron megye versenyhorgász sportjának jó hírnevét.

 

Az Év Sportolója díj elnyerésével kapcsolatban szeretném megköszönni családom és a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetségének támogatását.

 

Kedvelt bejegyzések