Megyei horgásztérkép

Tisztelt Horgásztársak!

Közel egy éves munkával elkészült a megyei horgásztérkép, amelyet Szövetségünk kísérleti jelleggel tesz közzé. A dokumentumban a lehető legjobb szándék ellenére lehetnek hiányosságok. A térkép pontosításában szeretnénk a horgásztársak segítségét is kérni. Minden jó indulatú, építő jellegű kiegészítést örömmel fogad Szövetségünk.

Kérjük a horgásztársakat, az egyesületi tisztségviselőket, hogy lehetőség szerint nézzék át a térképet. A vízterületek többségénél már megadtuk a víztérkódot, a halgazdálkodásra jogosult nevét és több helyen a honlap címet. A továbbiakban lehetőség van a helyi horgászrend megjelentetésére is.

A térkép a horgászvizeken kívül tartalmazza a sólyázásra alkalmas helyeket, sólyákat, a kíméleti területeket és bekapcsolható rajta a természetvédelmi területek sziluettje, ezt azonban folyamatosan nem célszerű bekapcsolni, mert akkor nem lehet az alattuk lévő vizekre kattintani.

A térképpel kapcsolatos pontosításokat, észrevételeket és kiegészítéseket az info@horgszovgyor.hu e-mail címen várja Szövetségünk.

A megyei horgásztérkép a térképre kattintva vagy a térkép alatti linkre
kattintva érhető el.

A megyei horgásztérkép tájékoztató jellegű, folyamatos fejlesztés alatt áll,
a területek horgászhatóságát a horgászrend tartalmazza.

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1anIyZMXIkvocjpCppPMNwwT9BDerzQtg

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége megköszöni a horgászok együttműködését.