Általános információk

A Magyar Országos Horgász Szövetség 1953. évben alakította meg a Győr-Moson-Sopron megyei horgász egyesületek központi szervét a Megyei Területi Bizottságot, mely a későbbiekben Horgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Intézőbizottsága néven működött.

Az 1993. júniusában megtartott küldött közgyűlés létrehozta a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetségét, mely az Intézőbizottság jogutódjaként működik. A megyei szövetséghez minden megyei horgász egyesület csatlakozott.

Értékesített állami jegyek számának alakulása 2018-2022

Működés

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetségének legfőbb szerve a küldöttközgyűlés, ahol a 90 fő horgász egyesületi küldött 5 évre megválasztja az elnökséget, valamint a megyei felügyelő bizottságot, tagokat delegál az országos szövetség választmányába. Évente megtárgyalja a horgászmozgalom aktuális kérdéseit, meghozza határozatait, elfogadja a költségvetést és meghatározza a jövő feladatait.

A Szövetség operatív szerve az elnökség. Az elnökség végrehajtja a küldöttközgyűlés által meghatározott feladatokat, kezeli a megyei szövetség vagyonát.
Különféle szervek előtt képviseli a horgász egyesületek érdekeit, segíti működésüket.

A Szövetség elnöke Takács Péter, ügyvezető elnöke Ivancsóné dr. Horváth Zsuzsa.

A Szövetség elnökségének tagjai: Antal József, Csiszár László, Dunai Ferenc, Gratzoll László, Hargitai László, dr. Koltai Gábor, Limp Tibor,
Nagy Csaba /Gönyüi Horgász Egyesület/, Németh Lajos, Tatai Róbert.

A Szövetség Felügyelő Bizottságának tagjai: dr. Burger Gábor, Bunkóczi Sándor, Takács József /bizottsági elnök/

Ifjúsági és versenyfelelős: Hamar Ferenc

A MOHOSZ Választmányának tagjai: Takács Péter, Ivancsóné dr. Horváth Zsuzsa, Nagy Csaba /Szigetköz Horgász Egyesület/, Dunai Ferenc. Takács Péter a MOHOSZ Felügyelő Bizottságának a tagja.

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetségének székhelye 9021, Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 13.

Ivancsóné Dr. Horváth Zsuzsanna ügyvezető elnök fogadóideje:
minden hónap első keddje 14 és 18 óra között.

A fogadóidőben történő személyes egyeztetés előzetes telefonos
bejelentkezést követően lehetséges.