Horgászversennyel emlékeztek

A Szigetköz Horgász Egyesület augusztus 25-én rendezte meg a 41. id. Sinkó Lajos emlék horgászversenyt Ásványrárón az Árvai Záráson és környékén. A szervezet ezzel a rendezvénnyel fejezi ki tiszteletét az egyesületet megalapító id. Sinkó Lajos és fia Sinkó Lajos iránt.

A nyílt megmérettetésben 12 horgász egyesület 41 versenyzője vett részt. A bajnokság kezdési időpontját egy órával el kellett halasztani a zivataros időjárás miatt.  A verseny vándorserlegét és az aranyérmet az összetettben a legtöbb halat fogó Eőri László (Szigetköz Horgász Egyesület) vihette haza, aki egyben megnyerte a felnőttek kétbotos kategóriáját is. Szép eredmények születtek a felnőtt egybotos úszós kategóriában is, ahol Ihász József (Szigetköz Horgász Egyesület) fogta a legtöbb halat.

A nőknél Zséder Júlia (Nádorvárosi Sporthorgász Egyesület), az ifjúságiaknál Nagy Zoltán (Szigetköz Horgász Egyesület), a gyermekeknél  Henczi Kalas Zalán (Győr Gyárvárosi és Elektromos Sporthorgász Egyesület) győzött. A legnagyobb halat  Eőri László fogta (5500 g) és ezzel megnyerte Zalán Barnabás által felajánlott különdíjat.     A versenyt etetőanyaggal és apró cikkekkel támogatta Magyar Gábor az MMX horgászáruház tulajdonosa. A gyerek kategória díjait Zséder András horgásztárs ajánlotta fel. A verseny rendezői köszönetet mondanak az ásványrárói Titán Halászcsárdának a verseny rendezéséhez nyújtott segítségéért.

Kedvelt bejegyzések