In memoriam Láda Gáspár

Amikor nincsenek szavak: In memoriam Láda Gáspár

A már második éve tomboló világjárvány fájdalmasan sokak számára megmutatta, hogy egy alattomos, rejtőzködő ellenséggel a legnehezebb megküzdeni. Egy olyan ellenséggel, amely nincs tekintettel sem érdemre, sem életre. Egy olyan ellenséggel, amelynek csak a kiszámíthatatlansága az, ami kiszámítható.

Amikor megtudtuk a hírt, hogy Téged is elért a vírus, biztosak voltunk benne, hogy győzni fogsz, mivel már sok harcot megvívtál, s fel is voltál vértezve a harcra, mert mindig is vigyáztál magadra. Nagy csapat is állt mögötted. A családod, a barátaid, a munkatársaid. A horgászok, mint Magyarország legnagyobb közössége. 

Tudtuk, mivel sajnos már egyre többen átéltük, hogy milyen nehéz. Hittünk. Bíztunk. Két hét után úgy tűnt, felcsillan a remény. Éppen ezért a csalfa fény után jött hirtelen, komor sötétség az, ami igazán mellbevágó. Meg a csend, mert erre a helyzetre igazán nincsenek szavak.

Láda Gáspár, a MOHOSZ alelnöke, a Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetségének ügyvezető elnöke, a Horgászatért Érdemérem birtokosa tragikus hirtelenséggel, mindössze 53 évesen hagyott itt minket.

Munkatársunkat, barátunkat a Magyar Országos Horgász Szövetség és a Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége a saját halottjának tekinti és gondoskodni fog emlékének méltó megőrzéséről. 

Pihenj békében az örökké nyugodt, csendes és halban gazdag földöntúli vizeken!

MOHOSZ Elnöksége

Budapest, 2021. március 29. Forrás: www.mohosz.hu

Kedvelt bejegyzések