Kikötői rendtartás – Új határidő!

A győri Mosoni Duna holtágon a vízparti közlekedő utak és a vízpart rendezését célzó fejlesztések az utolsó szakaszba értek, szükségessé vált a kikötők helyzetének rendezése.

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége kéri a csónak tulajdonosokat és használókat, hogy a Szövetség hasznosításában lévő győri Mosoni Duna holtágon lévő kikötőkben található ép, de a Szövetség részére be nem jelentett csónakokat a tulajdonosok, használók 2020. augusztus 17-ig jelentsék be Szövetségnek. A csónakkikötői nyilvántartást személyesen, a győri Szövetségi irodában lehet intézni. Cím: 9021, Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 13. I. emelet. Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

A szervezet kéri, hogy a sérült, elsüllyedt csónakokat a tulajdonosok vagy használók 2020. augusztus 17-ig vigyék el a győri Mosoni Duna holtág kikötőiből. E dátumot követően a sérült és elsüllyedt ladikokat a Szövetség külön tárolóba szállíttatja. Az elszállítás és a tárolás költségét a Szövetség tulajdonosokon érvényesíti.

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége megköszöni a csónaktulajdonosok és csónakhasználók együttműködését.

Üdvözlettel:

Sporthorgász Egyesületek
Győr-Moson-Sopron
Megyei Szövetsége

Kedvelt bejegyzések