Kikötői rendtartás

Csónakroncsok elszállítása, csónakok bejelentése

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége kéri a csónak tulajdonosokat és használókat, hogy a Szövetség hasznosításában lévő győri Mosoni Duna holtágon lévő kikötőkben található károsodott, elsüllyedt csónakokat szedjék ki a vízből majd a roncsokat 2020. július 26-ig szállítsák el a kikötőkből. A 2020. július 26-ig el nem vitt elsüllyedt és sérült csónakokat a Szövetség 2020.július 27-től kezdődően külön tárolóba szállíttatja a vízpartról.

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége ugyancsak kéri a csónak tulajdonosokat és használókat, hogy a Szövetség hasznosításában lévő győri Mosoni Duna holtágon lévő kikötőkben található ép, de a Szövetség részére be nem jelentett csónakokat a tulajdonosok, használók 2020. augusztus 7-ig jelentsék be Szövetségnek. A bejelentést személyesen, a győri Szövetségi irodában lehet intézni. A nyitvatartás és a megközelítés ide kattintva olvasható:

A 2020. augusztus 7-ig be nem jelentett csónakokat a Szövetség 2020. augusztus 10-től kezdődően külön tárolóba szállíttatja a vízpartról.

A kérések oka, hogy a győri Mosoni Duna holtágon a vízparti közlekedő utak és a vízpart rendezését célzó fejlesztések az utolsó szakaszba értek és szükségessé vált a kikötők helyzetének rendezése.

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége megköszöni a csónaktulajdonosok és csónakhasználók együttműködését.

Üdvözlettel:

Sporthorgász Egyesületek
Győr-Moson-Sopron
Megyei Szövetsége

Kedvelt bejegyzések