Kitekintő a megyei egyesületekre

A kimlei sporthorgászok jótékonysági bált rendeznek, a mosonmagyaróvári Honvéd Horgász Egyesület közgyűlést tart, Nádorváros pedig a horgászhelyek rendbetételére szólít fel.

A dunakiliti Akác Büfében tartja soron következő közgyűlését február 24-én, szombaton, délután fél 4-kor a Honvéd Horgász Egyesület. A napirendi pontok között a tavalyi beszámoló, idei programok, feladatok is szerepelnek.

Jótékonysági bált tart a Kimlei Sporthorgász Egyesület február 17-én, szombaton este fél 7-től a helyi Tonic Menüben. A befolyt tombolapénzeket és a támogatói jegyeket az egyesület működésére fordítják.

Vár-tó feeder kupát rendez a Mofém Horgász Egyesület március 24-én: annyian jelentkeztek, hogy a helyek beteltek, már várólistára kerül, aki szeretne nevezni.

A Nádorvárosi SHE felhívás tett közzé a horgászhelyek rendbetételére. „Tengernyi szemét, a vízparton tárolt oda nem illő dolgok, balesetveszélyes roncs stégek. Mivel korábban már többször felhívtuk a figyelmet erre a problémára, kénytelenek vagyunk szigorúan fellépni a fenti jelenség felszámolásának érdekében” – közölték.

A rábakecöli Rábamenti MgTSz Horgász Egyesület múlt hétvégén tartotta meg közgyűlését. Itt a jegykiadási időpontok: 2024.02.17. (szombat) 8:00-11:00 és 2024.03.09 (szombat) 9:00-11:00 óra között. (ez utóbbi időpont még módosulhat.)

Fotó. MOFÉM Horgász Egyesület

Kedvelt bejegyzések