Halászokmányok kiadása

 

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a 2017-re érvényes állami halászokmányok kiadása február 14-én és február 15-én 8 és 12 óra és 13 és 15 óra között lesz a Szövetség irodájában. /Cím: 9021, Győr, Bajcsy-Zsilinszky utca 13. I. emeleti tárgyaló./ A kijelölt időpontokban kiváltható az állami halászjegy és fogási napló, ennek ára 2200 Ft. A kisszerszámos halász területi jegy ára: csónakos 70.000 forint, a parti területi jegy 45.000 forint.  2017. évtől kezdődően a kisszerszámos halászoknak is meg kell fizetni az egységes szövetségi hozzájárulást, amely összege 2000 Ft, 70 év felett 1000 Ft.

 

kis-duna

A halászjegyek zökkenőmentes kiadása érdekében a Szövetség kéri, hogy az érdeklődők jelenjenek meg a megadott időszakban, illetve hozzák magukkal az előző évi állami halászjegyet vagy a halászvizsga bizonyítványt, az előző évi fogási naplót /ha még nem került leadásra/, személyi igazolványt, a halászjegy és a területi jegy árát, normál méretű saját névre megcímzett borítékot /bélyeg és feladó nélkül/.

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége megköszöni a halász okmányokat kiváltani szándékozók együttműködését.

 

Kedvelt bejegyzések