Haljel 2021! játék eredményhirdetés!

Szövetségünk arra kérte a horgászokat, hogy ha jelölt halat fognak, akkor a halról, a haljelről küldjenek fényképet és írják meg a fogás időpontját, a fogás helyét, a hal súlyát és hosszát, valamint az eredményes módszert és csalit. A beszámolók tudományos célokat is szolgálnak. A Haljel 2021! játék lezárult, Szövetségünk ezúton is megköszöni a horgászok együttműködését.

A Haljel 2021! játékban horgász ajándékcsomagot nyert Rosta Zsombor. A játékra pályamunkát beküldők horgászboltban beváltható vásárlási utalványt nyertek. Szövetségünk e-mailen értesíti a résztvevőket a nyeremény átvételéről.

A horgász ajándékcsomag nyertese, Rosta Zsombor beszámolója, amelyet családi segítséggel juttatott el hozzánk:

Tisztelt Szövetség! 

2021.04.05 én 12:05 perckor kisfiam Rosta Zsombor 12 éves, kifogott egy 8 kg-os pontyot, ami farktőig 68-cm es volt. Fenekező feeder módszerrel,  lebegő kukorica csalival, a Mosoni Duna holtágban (08-144-1-1 vízterkód) Hédervári út mellett Időjárás: napos idő,  süvítő szél.

Ezt követően, ahogy visszadobott, 12:35 perckor ismét kifogott egy még nagyobb 8,2 kg-os farok tőig 70 cm és pontyot. Módszer ugyanaz. A halak gyönyörűek voltak óriási élmény volt részünkről.  Ez a hal is jelölt volt.  

Én nagyon büszke vagyok rá.  

Rosta Roland 


Gratulálunk!

Sporthorgász Egyesületek
Győr-Moson-Sopron
megyei Szövetsége

Győr, 2022. január 17.

Kedvelt bejegyzések