Haljel játék eredményhirdetése!

Szövetségünk folyamatosan telepít jelölt halakat a hasznosított vizeibe azzal a céllal, hogy információhoz jussunk a halak vándorlási szokásairól, növekedési és gyarapodási mértékéről. Az adatok begyűjtésében a horgászok tudnak a legtöbbet segíteni, ha a megfogott jelölt hal hosszát, súlyát, a fogás helyét és a haljel számát beküldik szövetségünknek. A haljelek sorszámából jól követhető, hogy az adott példányt mikor, hol, helyezték ki a természetes vízbe.

2022-ben 21 pályázat érkezett, egy horgász több pályázattal is részt vehetett a játékban, így nagyobb volt a nyerési esély. Szövetségünk 2023. március 7-én megtartotta a játék lezárást jelentő sorsolást. Tízezer forint értékű, horgászfelszerelésre fordítható vásárlási utalványt nyert

Takács Kornél

Makara Imre

Németh Richárd.

A nyerteseknek gratulálunk, e-mailben értesítjük őket, egyben kérjük, hogy az email megérkezését követően az info@horgszovgyor.hu email címen szíveskedjenek felvenni a kapcsolatot szövetségünkkel.

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége a haljel játékban résztvevőknek ezúton is megköszöni az együttműködést.

Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége Győr 2023. március 7.

Kedvelt bejegyzések