Három játékunkban is nyerteseket sorsoltunk

A tavalyi kedvenc fogásukat beküldők, a kifogott, jelölt pontyban haljelet találók és Facebook-oldalunk követői közötti is kisorsoltuk a nyerteseket.

December elején hirdettük meg játékunkat, melyben azt kértük a horgászoktól, küldjék be kedvenc, 2023-ban fogott halukat, cserébe három szerencsés 2024-re szóló, éves területi jegyet nyerhet folyóvizeinkre. A pályázókat folyamatosan bemutattuk Facebook-oldalunkon.

A jelentkezők száma rekordot döntött, közel százan mutatták meg fogásukat, írtak annak körülményeiről. Mivel közöttük jónéhány gyermekkorú is akad, ezért a szövetség úgy döntött, hogy ők külön kategóriában nyerhetnek pluszban éves gyermek területi jegyet. Megjegyzendő, hogy néhányan a határidő lejárta után neveztek, páran pedig – a versenykiírást figyelmen kívül hagyva – nem a Szövetség vízterületein kifogott hal képét és leírását küldték be: az ő nevük nem került be a sorsolási „kalapba”.

A véletlenszerű gépi sorsolás elsőként Kajtár Csaba sorszámát húzta ki. Csaba egy német bucóról küldött fotót, amit a véneki zúgónál fogott. Másodikként az ifjúsági korú Peredi Levente számát dobta ki a gép, harmadikként pedig a pergetéssel balint és domolykót fogó Brányi Andrásét. Gratulálunk a nyerteseknek, jegyüket a szövetség győri, Bajcsy-Zsilinszky utcai irodájában vehetik át (kérjük adó- és taj-kártyájukat hozzák magukkal). Biztatva a gyermek horgászokat is a szövetség tehát négy 14 év alattinak is kisorsolt éves gyermek területi jegyet: ezeket Németh Zoltán, Hatos Dávid, Simon Marcell és Limp Máté kapja (ők gondviselőjük jelentlétében vehetik át jegyeiket).

Gratulálunk a nyerteseknek, köszönjük minden jelentkezőnek, hogy részt vett a játékban.

Már 4500 feletti követőt számlál a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetségének Facebook-oldala. Tél elején hirdettünk játékot, mert szeretnénk ha minél többen lennének, így munkánkat (telepítés, halőrzés, fejlesztések, döntések) még jobban, még érthetőbben bemutathatnánk ezen keresztül is a horgászoknak. Azt ígértük, követőink között január 31-én sorsolunk és három szerencsés éves területi jegyet nyerhet.

A sorsoláson három fiatalembernek kedvezett a szerencse: Bernai Richárdnak, Szilasi Andrásnak és Szilágyi Szabolcsnak, ők vehetik át a szövetség győri központjában (Bajcsy-Zsilinszky u. 13.) az idei jegyüket (kérjük adó- és taj-kártyát hozzanak magukkal).

Friss hírekért, a jövőben induló újabb játékokért érdemes követni bennünket, figyeljék Facebook-oldalunkat, Instagramunkat és honlapunkat (horgszovgyor.hu).

Év végével befejeződött 2023-as haljel játékunk is. A jelölt pontyot fogó horgászokat arra kértük, hogy az adatok pontos megadásával küldjenek fotót a haljeles, megszákolt fogásukról. Így tett Dániel József is, aki leírása szerint 2023. június 11-én este fél 7-kor a Bagaméri-ágon fogott egy 5,95 kilogrammosat, lefotózta, lemérte, majd visszahelyezte a vízbe. József lett játékunk nyertese, egy ajándékcsomagot vehet át a szövetségben.

Kedvelt bejegyzések