Három nap alatt négy tonna halat fogtak

Múlt hétvégén rendezték meg a II. Free Style Rakós Botos Országos Bajnokság döntőjét a kiskunhalasi Ezüst-tavon. Az intenzíven telepített nagy halas helyszín feladta a leckét a versenyzőknek, több esetben is a halak kerültek ki győztesen az összecsapásokból. Tíz versenyzőnk közül hatan is a Top10-ben végeztek.

Fotó: Mohosz

A vasárnapi hidegfront még tovább nehezítette a versenyzők dolgát. A nehéz körülmények ellenére szép fogások születtek, a 3 nap alatt több mint 4 tonna halat fogtak ki, sok 10 kilogramm feletti pontyot, és amurt is sikerült szákba terelni. A döntőbe jutott 40 versenyzőből 10-en a megyénkhez, megyénk egyesületeihez tartoznak. A 10 versenyzőnk közül hatan is a Top10-ben végeztek, illetve az idei magyar bajnok is szövetségünknél váltott tagságot.

A döntőbe jutott versenyzőink név és helyezés szerint: 1. Csuti Balázs, 5. Magyar Gábor, 7. Miszori Gábor, 8. Hamar Ferenc, 9. Boruzs Tamás, 10. Baruta Richárd, 20. Gyömörei Zoltán, 28. Bedics István, 30. Gyulánszki Nikolett, 31. Füredi Krisztián.
A helyezetteknek, és a döntőbe jutott versenyzőknek gratulálunk!

Kedvelt bejegyzések