Játékaink eredményhirdetése

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége lezárta a 2020-as játékait. A Covid19 miatti korlátozások kisebb nyilvánosságot hagynak az eredményhirdetésre, az eredményeket online közöljük, a korábbi években szokásos bankett sem lesz. A nyerteseket természetesen külön értesíti Szövetségünk. A nyeremények átvétele kizárólag előre egyeztetett időpontban, maszkban és kézfertőtlenítő használatával lehetséges majd.

A Szigetköz halai – Te vagy a nagy Hohó?

A játékban arra kérte a Szövetség a horgászokat, hogy mutassák be a megyei természetes vizeken fogott halakat. A kedvcsináló jól sikerült, Bedi Ervin, Gaszler Imre és Tánczos Zoltán 2021-re szóló éves megyei folyóvízi felnőtt területi jegyet nyert. A Sportérték különdíjat Nagy Márkó nyerte, a lelkes Ifjúsági horgász Dunai galócát fogott pergetve. Nyereménye 2021-re szóló éves megyei folyóvízi ifjúsági területi jegy.

Játék és tudomány! 50.000 forintot érhet a haljel!

A haljelölés tudományos célokat szolgál. Szövetségünk rendszeresen telepít jelölt halakat, a megfogott jelölt példányokhoz kapcsolódó adatok megmutatják többek között a halak helyváltoztatási szokásait. A Játék és tudomány! 50.000 forintot érhet a haljel! című játék fődíját, az ötvenezer forint értékű vásárlási utalványt Varga László Tamás nyerte. Szövetségünk szeretné megköszönni az együttműködését, ezért minden, a haljel játékba pályázatot beadó horgász kétezer forint értékű vásárlási utalványt vehet majd át.

A nyerteseknek gratulálunk!

Sporthorgász Egyesületek

Győr-Moson-Sopron

megyei Szövetsége

Győr, 2021. február 24.

Kedvelt bejegyzések