Megyei amatőr horgászbajnokság: a Mofém HE és Herczeg Tibor a győztes

Abdán rendezték meg szombaton a megyei amatőr horgász bajnokságot: csapatban a Mofém HE diadalmaskodott, egyéniben pedig a Győr-Újvárosi HE versenyzője, Herczeg Tibor.

Szombaton tartotta szövetségünk az idei Amatőr Bajnokságot, melynek az Abdai Horgász Egyesület adott idén is otthon, kicsi, de nagyon halas vizén. 9 csapat összesen 36 versenyzője ülte körül az abdai tavat, miközben a házigazda egyesület tagjai az ebédet készítették. Reggel voltak aggodalmas hangok, hogy a lehűlő idő lehet, hogy lecsökkenti a fogásokat, azonban a halakat nem zavarta az időjárás. Összességében kicsivel több mint 327 kilogramm hal került ideiglenesen horogra. Volt olyan is, amely horgászbottal együtt távozott…

Az egyesületek versenyét végül a MOFÉM nyerte, a Győr-Újváros és a Pápa és Vidéke előtt. A dobogóhoz átlag 10 kilogramm feletti fogásra volt szükség. A verseny végére megfőtt a gulyás és kisültek a lángosok is. Minden csapatnak gratulálunk, a házigazdáknak köszönjük a nagyszerű vendéglátást. Az idén is kiderült, hogy a szabályok pontosításra szorulnak, várjuk ez ügyben a konstruktív javaslatokat!

A kavicsbánya tavon tartott versenyen az A szektort Járay Zoltán (Gönyű HE) nyerte, a B-t Herczeg Tibor (Győr-Újváros HE), a C-t Pintér István (Pápa és vidéke HE), míg a D-t Hülbert József (Pápa és vidéke HE). Csapatban ezek alapján a Mofém Horgász Egyesület diadalmaskodott (Béri Balázs, Enzsel Csaba, Bári Károly, Nagy Dominik), megelőzve a Győr-Újváros HE-t (Herczeg Tibor, Bedics István, Bedics István Sándor, Bedics Ágnes) és a Pápa és vidéke HE-t (Hülbert József, Pintér István, Ifj. Dózsa István, Ács Gábor).

Egyéniben a végső győztes Herczeg Tibor lett közel 25 kilogrammnyi hallal, messze megelőzve a második Járay Zoltán (15715 gramm) és Hülbert Józsefet.

Kedvelt bejegyzések