Online területijegy váltás

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége csatlakozott az online területijegy váltó rendszerhez, így a szervezet kezelésében lévő vizekre a mai kor igényeinek megfelelően már az interneten is hozzá lehet jutni a jogosultságokhoz.

Állami horgászjegy, vagy turista állami horgászjegy birtokában immár online módon váltható napi, heti és éves területijegy többek között a győri Mosoni Duna holtágra /IB/, a Zátonyi Duna ágra, a Dunára  és vízrendszerére ,  a Mosoni Dunára, a Rábára, aRábcára, a Marcalra, a Rábcára, a Haság vizrendszerére és a Szigetközi hullámtéri ágrendszerre. Ugyantt elérhető az éves megyei gyermek területijegy.

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége a www.horgszovgyor.hu internet címen elérhető a honkapjának jobb oldalán megjelentette a www.horgaszjegy.hu oldalra mutató „Online horgászjegyváltás” feliratot, amelyre rákattintva közvetlenül elérhető a rendszer.

A felületen a szövetség vizei mellett többek között a Balatonra, a Pécsi tóra, a Maros és az Ipoly folyókra, a Fehérvárcsurgói víztározóra, a Tatabányai Erőmű tóra, az Omszki tóra, a Desedára, a Solti kis Dunára, valamint a Pinka és a Kerta patakokra lehetséges a területijegy megváltása.

Kedvelt bejegyzések