Országos bajnok a megyei versenyhorgász csapat!

Megvédte bajnoki címét megyei versenyhorgász csapatunk a Magyar Országos Horgász Szövetség által 2021. július 31-én és augusztus 1-jén a Maty-éri Evezőpályán megrendezett 2021. évi Tagszövetségi Csapat Országos Bajnokságon.

A tavalyi év után ismét Győr-Moson-Sopron megyébe került a győztesnek járó vándorserleg. A győzelem titka a csapategység volt. Bár nehéz kitartani 4 órán keresztül az 5-10 dekagrammos kárászok horgászata mellett, amikor méretes pontyokat is lehet fogni, de ez egy stabil súlyt adott, amivel a 18 fős szektorokban 1-6-ban lehetett végezni. A „sűrű fillér, ritka forint” analógiájára most a sűrűn fogott kárász aranyat ért! A szektoron belüli jó szerepléshez 350-450 db kárászt kellett fogni 4 óra alatt! Köszönet a segítőknek és a Timár Mixnek a támogatásért!

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége megyei csapatának tagjai: Horváth László, Szákovics Imre, Timár Ádám, Ifj. Hamar Ferenc, Széphegyi Máté, Ágoston Lajos, Ivancsóné Dr. Horváth Zsuzsanna, Timár Gábor. Tartalék: Vári András.

Csapatvezetők: Hamar Ferenc és Gratzoll László.

Segítők: Legáth Péter, Balázs Bertalan, Széphegyi László, Széphegyi Noémi, Ivancsó Attila.

Sporthorgász Egyesületek
Győr-Moson-Sopron
megyei Szövetsége

Győr, 2021. augusztus 1.

Kedvelt bejegyzések