Prém Árpád rangos kitüntetése

Rangos kitüntetést kapott a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének halőri csoportvezetője, Prém Árpád. A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat közgyűlése által alapított Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért díj Védelmi – Rendészeti tagozatának 2019. évi elismerését a Megyei Szövetség éves küldöttgyűlésén május 25-én vette át a halőri szakember.

Prém Árpád a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének rendészeti vizsgával rendelkező halászati őri csoportvezetője. Egész élete a hal, a vad, az erdő, a természet védelmével forrt össze a több évtizedes pályája során. Munkáját nagy elhivatottsággal, szakmaisággal és kimagasló eredményességgel végzi.

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége 2016-től alhaszonbérbe kapta a megyei állami vizeket, Prém Árpád ettől kezdve dolgozik a győri szövetségnél. Igazi csapatember, kiváló kolléga. A megyében több száz elkövetőt adott át kollégáival a hatóságoknak, amellyel több százmillió forint értékű állami vagyon került megvédésre. Bár halászati őrként dolgozik, rendészeti feladatának ellátása során munkája az általános állami vagyon védelmével van összefüggésben, ami nem csak a hal, hanem a vad, az erdő és egyéb természeti értékek védelmét, a földvagyon és azzal kapcsolatos károsítások elkerülését is jelenti. Számos nagy értékű, és összetett bűncselekményt tárt fel pályafutása során.

Prém Árpádnak ezúton is gratulálunk!

Kedvelt bejegyzések