Rekord számú nevező halas játékunkra, mely még két napig tart

Küldje be kedvenc idén fogott halát, cserébe három szerencsés 2024-re szóló, éves területi jegyet nyerhet folyóvizeinkre – ezt kértük a horgászoktól és olvasóinktól tél elején, és lassan már száz nevezőt számlálunk, szebbnél szebb beérkező halfotókkal. Már csak két napig várjuk a nevezéseket!

A horgász szövetség számára is örömteli az, ami a horgászoknak, hogy szebbnél szebb halat fognak a megyei folyóvizekben. Ezt bizonyítják a játékunkra érkezett fotók, melyeket a megye különböző pontjairól és vizeiről kapunk. Idén rekordnevezőt számlál játékunk, melyben azt kértük, küldjék be kedvenc, a szövetséghez tartozó vizeken fogott halaikat, cserébe három darab éves, összevont folyóvízi területi jegyet sorsolunk ki január végén. Több tucat horgászt és fogását még nem tudtuk bemutatni közösségi oldalunkon, ez a határidő lejárta után is folyamatosan zajlik majd.

Külön öröm, hogy jónéhány gyermek vagy ifjúsági korú horgász is elküldte nevezését és fotóját, így a szövetség őket külön kategóriába teszi, s közöttük külön kisorsol területi jegyeket.

Ne feledjék, a játékunkra a nevezési határidő január 20., 23.59 perc!

Kedvelt bejegyzések