Rendkívüli intézkedések a koronavírus járvány elhúzódásának idejére a horgászok kiszolgálása érdekében

A Szövetség a járvány ideje alatt az iroda működését átszervezte, mivel kiemelten fontosnak tartjuk a munkatársaink és a hozzánk betérő horgásztársak egészségének védelmét.  Korábban közzétettük, hogy a Szövetség Bajcsy-Zsilinszky utca 13. szám alatti irodájában  a személyes ügyintézés (Pl.: jegyváltás, tanácsadás…stb.) lehetősége határozatlan ideig szünetel.  Továbbra is rendelkezésre állunk minden nap 8-16 óráig telefonos (+36-96-524-988) és online ügyfélfogadással (E-mail: info@horgszovgyor.hu). Az egyesületeket előzetes egyeztetés alapján ellátjuk a szükséges okmányokkal.

Egyre nagyobb nyomás van azonban a horgászok részéről, hogy az állami jeggyel való ellátást a továbbiakban is biztosítsuk, ezért a Szövetség Horgász Egyesület megszervezi a horgászok postai úton való kiszolgálását, állami jeggyel való ellátását a járvány ideje alatt. 

Horgászengedély ügyintézést kizárólag a következőképpen vállalja a Szövetség Horgász Egyesület:

A horgszovgyor.hu oldalon a Szövetség Horgász Egyesület fül alatt elérhető adatlapot és tagfelvételi kérelmet kitöltve kell visszaküldeni e-mailben az szovetseghe@gmail.com címre. Ezen kell leadni a horgászjegy igénylést. 

A Magyar Horgászkártya regisztráció és horgászvizsga megléte kötelező, ha még nem rendelkezik a horgász regisztrációval, akkor előzetesen on-line kell igényelni. (További részletek itt: https://horgaszjegy.hu/online)

Az egyesület ügyintézője által visszaigazolt okmányok árát a 10300002-13177359-00014902 számú egyesületi bankszámlaszámra kell elutalni.

Az utalás beérkezését követően az elkészült állami horgászokmányt és területi jegyet ajánlott levélként az egyesület ügyintézője postázza (a postaköltségek felszámításával) a horgásztárs által megadott címre. (A jegyigényléstől számított 7 napon belül tudjuk várhatóan ezen igényeket teljesíteni.)

Az állami horgászvizsgák megrendezése határozatlan ideig felfüggesztésre került, ezért elmaradnak a korábban meghirdetett horgászvizsgák is. Aki horgászvizsgával nem rendelkezik az a horgászregisztráció után online, egyszerűsített horgászvizsga letételével, 1 botos horgászatra jogosító 3 hónapig érvényes on-line turista állami jegyet (https://horgaszjegy.hu/tourist-hu) és szintén on-line elérhető turista területi napi, heti jegyet (https://nyito.horgaszjegy.hu/) válthat.   Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége

Kedvelt bejegyzések