Szövetségünk és több megyei egyesület is sikeresen pályázott!

A HUNOP-VI/5/2022 pályázat nyertesei

A Magyar Országos Horgász Szövetség a MOHOSZ Horgász Utánpótlás-nevelési és Oktatási Program (HUNOP) 2022. keretében az „Iskolai sporthorgász szakkörök” támogatását hirdette meg 30 000 000 Ft keretösszeggel.

A pályázati határidőig 31 tagszervezet összesen 67 pályázatot nyújtott be, ebből a hiánypótlások után összesen 66 db volt érvényes, 1 pályázatot a MOHOSZ Ifjúsági és Oktatási Szakbizottsága (IOSZB) elutasított. Az elbírált pályázatok esetében összesen 50 helyszínen, 699 alkalommal tervezett szakkörökön résztvevő általános iskolás gyermekek várható létszáma 941 fő, melyből 217 fő hátrányos helyzetű. A beérkezett pályázatok elbírálása után a MOHOSZ Ifjúsági és Oktatási Szakbizottságának döntési javaslatát az OHSZK jóváhagyta, így a támogatási szerződések és az elszámoláshoz szükséges mellékletek hamarosan kiküldésre kerülnek, illetve a tárgyi eszközök beszerzése is folyamatban van.

A részletek és a pályázaton nyertesek teljes felsorolása ide kattintva olvasható:

https://nyito.mohosz.hu/index.php/szovetseg/66-palyazatok/992-a-hunop-vi-5-2022-palyazat-nyertesei

Forrás: www.mohosz.hu

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége saját nevében és tagegyesületei nevében ezúton is megköszöni a Magyar Országos Horgász Szövetségnek a pályázati lehetőséget és az elnyert támogatást.

Fotónk a Megyei Egyéni Ifjúsági Bajnokságon készült szeptember 18-án. Győr 2022. november 9.

Kedvelt bejegyzések