Horgásztanya a Szigetközben

A nyaralás megtervezésének időszakában a horgászok és az érdeklődők figyelmébe ajánljuk a saját üzemeltetésünkben lévő horgásztanyánkat. A létesítmény a rehabilitált Szigetköz szívében, Ásványrárón, a vízparttól mintegy száz méterre található. A tanyához csónakkikötő és ladikok is tartoznak.

szoba

A létesítmény helye: Ásványráró községben (Petőfi u. 45. sz. alatt), a védett oldalon az 5. számú gátőrház mellett Győrtől 18 km-re.

Megközelíthető: gépkocsival Győrből a 15. számú Győr – Hédervár – Mosonmagyaróvár közúton. Autóbusz Győrből a vidéki autóbusz pályaudvarról óránként indul, megálló a község temploma mellett.

Étkezési lehetőség: a község vendéglátóhelyeiben.

Felszereltség: A tanyaház udvarán, a konyhában fafűtéses tűzhely plusz 2 db gáztűzhely és gázrezsó áll rendelkezésre főzés, ételmelegítés céljából. A főzéshez és étkezéshez szükséges edények, tányérok, evőeszközök szükség szerint rendelkezésre állnak. Szintenként hűtőszekrények vannak, a társalgóban pedig színes televízió. Étkezéshez külön ebédlő áll rendelkezésre.

Tisztálkodási lehetőség: a tanyaházban hideg-melegvizes mosdó és zuhanyozó.

ebedlo

A horgásztanya kiváló pihenőhely horgászoknak családdal, rokonokkal és barátokkal együtt is. A helyet nyugodt szívvel ajánljuk bármilyen más összejövetelre, céges rendezvényekre vagy egyáltalán pihenésre. A szálláslehetőségről szívesen adnak tájékoztatást a Győr-Moson-Sopron megyei Horgászszövetség irodájában. Cím: 9021, Győr, Bajcsy Zs. út 13. Telefon és fax: a 96/524-988. www.horgszovgyor.hu

5. sz. kép

Kedvelt bejegyzések