Megyei profi csapatbajnokság

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége június 15-én rendezte meg a Pannonhalmi Pálinkárium Megyei Professzionális Csapatbajnokságot. A megye egyik legnagyobb horgász seregszemléjének a Holt Marcal tavon lévő Pápai úti versenypálya adott otthont, ahol a csapatok két fordulóban mérték össze tudásukat. Az időjárás kedvezett a horgászoknak, napos – felhős időszakok váltották egymást, a szél váltakozó erősségű volt. Ettek is a halak, keszegek, kárászok és törpeharcsák mellett pontyok is horogra akadtak.

A versenyt nagy fölénnyel, mindössze 16 helyezési számmal a Nádorvárosi Sporthorgász Egyesület nyerte meg. Csapattagok: Ifj. Hamar Ferenc, Herczeg Dániel, Ifj. Torma Attila, Horváth László, Baruta Richard, Tóth Dávid. Csapatvezető: Tüske László. Második lett a Győr-Gyárvárosi és Elektromos Horgász Egyesület 36 helyezési számmal, míg a dobogó alsó fokára 40 helyezési számmal a Rábatext Horgász Egyesület versenycsapata állhatott fel.

A megmérettetésen a horgászok összesen 507 kiló halat fogtak. A győztes egyesület elnöke Pintér András lapunknak elmondta: erős mezőnyben sikerült nyerni, ezért a sikernek különösen örülnek.

Üdvözlettel:

Nagy Csaba

Kedvelt bejegyzések