A FeHoVa már várja a horgászokat

Február 8. és 11. között rendezik meg 30. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítást Budapesten a Hungexpon. A MOHOSZ a G pavilon G302B-es standján, ahol többek közt online játékos vetélkedőkkel és tesztekkel várják a gyermekhorgászokat.

Lehetőség van a horgászkártya meghosszabbítására, az állami horgászjegy kiváltására, a Magyar Horgász magazin előfizetésére, a Magyarország halai plakátsorozat, a Magyar halkönyv és a Magyar Horgász Kiskönyvtár köteteinek megvásárlására. Ifjúsági programok és horgászvizsgáztatás a helyszínen. A kedvezményes belépő megtalálható a Magyar Horgász februári számában az 59. oldalon!

A Magyar Országos Horgász Szövetség Ifjúsági és Oktatási Szakbizottsága 2024. február 8-11. között gyermekprogramokkal várja az érdeklődőket a 30. FeHoVa kiállításon.

A G pavilon MOHOSZ standján online játékos vetélkedőkkel és tesztekkel várják a gyermekhorgászokat. A 6-18 éves korosztály különböző nehézségű feladatok közül választhat.

Vizekkel, vízpartok élővilágával, halfajokkal, tilalmi idők és méretkorlátozások szabályaival, valamint egyéb horgászismereti kérdésekkel kapcsolatban online kvízjátékon mérettethetik meg magukat.

Az ifjú horgászok a pontos célbadobásokat a kihelyezett két casting pályán szakértői segítség mellett gyakorolhatják.

A legkisebbeket halfelismerő- és memóriakártya játékkal és horgász színezőkkel várják.

A MOHOSZ évek óta FeHoVa költségelszá,molási páláyzat keretében támogatja a pályázó tagszervezetek által érkező gyermekek utazását. Idén 27 csoport érkezését várjuk a kiállításra, több, mint 600 fő gyermekhorgásszal. A csoportok részére a Hungexpo Zrt. ingyenes belépőket biztosít. Az Energofish Kft. és a MOHOSZ ajándéktárgyakkal és programokkal kedveskedik az ország különböző pontjairól buszokkal érkezőknek. (Forrás: MOHOSZ)

Kedvelt bejegyzések