Csapatbajnokság: Három megyei az első ötben

Azt, hogy mennyire erős Győr-Moson-Sopronban a versenyhorgászat, a hétvégi Klubcsapat Országos Bajnokság is megmutatta, melyet Kaposváron a Deseda-tavon rendeztek. A Timár Mix győzött, a MOFÉM HE negyedik, az MMX Sensas Team az ötödik helyen végzett tizenhat indulóból. Lássuk, miként látták a versenyt az érintettek.

Aranyérem! A dobogó legfelső foka! Jövőre irány Írország, a világbajnokság! – adta hírül a Timár Mix, a verseny győztese. Sikerünk kovácsai: Csöregi Balázs, Horváth László, Kisjuhász Bence valamint Timár Dániel és Timár Szabolcs. A hatodik csapattag Hamar Ferenc mindhárom nap a háttérből segített, hiszen nem volt cserére ok. A Varga Dániel csapatvezető és Szüts Imre másodkapitány mellett dolgozó segítők: Ihász József, Fekete Ferenc, Kertész Botond, Pintér Zsolt, Varga László. Mindenkinek köszönjük a szurkolást – jelezték közösségi oldalukon.

A MOFÉM Horgász Egyesület is fantasztikusan versenyzett, szoros csatában sikerült megtartaniuk az első napon már megszerzett negyedik helyet. „Ezzel az eredménnyel felkerültünk az országos verseny térképre. Ezúton is köszönöm a srácoknak a kitartó munkát, hozzáállást” – közölték.

AZ MMX Sensas Team az ötödik hely ellenére csalódott volt. Ez a verseny sajnos nem sikerült!! Jövőre újra belevágunk – írták.

Kedvelt bejegyzések