MOHOSZ jegyzőkönyvi határozatok elérhetősége

Tisztelt Horgásztársak!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Magyar Országos Horgász Szövetség Választmányának 2021. június 29-i ülésének anyagai megtalálhatóak a www.mohosz.hu weblapunkon:

A választmányi ülésen elhangzottak értelmében, kérem, hogy a lenti határozatot szíveskedjenek a saját weblapjukon is közzétenni:

V-2/2021. sz. határozat:

A MOHOSZ Választmánya tisztelettel adózik a COVID-19 világjárvány magyarországi horgász áldozatainak emléke előtt, s osztozik a családok, a horgász közösségek gyászában. Emléküket megőrizzük!

A MOHOSZ Választmánya kifejezi köszönetét a világjárvány eddigi három magyarországi hulláma során, kapcsoltan az elrendelt veszélyhelyzet időszakában valamennyi helytálló, erőn felül teljesítő horgászvezető, ügyviteli és halőri munkatárs felé, felelősségteljes munkájukhoz, szolgálatukhoz további jó erőt és kitartást kívánva.

A MOHOSZ Választmánya megköszöni valamennyi horgásztárs türelmét, szíves közreműködését a rendkívüli helyzet rendkívüli szabályainak betartásában és betartatásában, egyben a jövőre nézve mindenkinek korlátozásoktól mentes szabadságot, sok szabadidőt, szép horgászélményeket és legfőképpen jó egészséget kíván.

Kérem tájékoztatásom szíves elfogadását.

Budapest, 2021. július 22.  

Tisztelettel:

Dr. Dérer István
főigazgató

Kedvelt bejegyzések